A-kasse kan hjælpe selvstændige iværksættere

Det er hårdt at starte virksomhed, og sådan er det også, når det kommer til de forhold, man har som selvstændig iværksætter. Der er dog hjælp at hente, hvis man finder den rigtige a-kasse. Du får her en række gode råd, hvis du vil beskyttes bedste muligt som selvstændig erhvervsdrivende.

Fem råd som kan være kloge at følge som selvstændig med eller uden a-kasse

Billig a-kasse for selvstændige iværksætter

Først og fremmest er det selvfølgelig en god idé at melde sig ind i en arbejdsløshedskasse. Hvis du har din egen virksomhed, og den går konkurs, vil du være berettiget til dagpenge, hvorfor du allerede her vil få en væsentlig bedre indkomst, end hvis du var på kontakthjælp.

Når man er selvstændig iværksætter, kan der være rigtig mange udgifter. Så mange, at det kan overraske de fleste i branchen. Der er dog en hel række råd, der kan være gode at følge, så man ikke kapitulerer som iværksætter. Først og fremmest er det en fordel at minimere ens udgifter. For eksempel, er der rigtig mange ting, man selv kan klare i stedet for at betale andre for det.

Brug dernæst de fleste af dine penge på at produktudvikle. Det er dumt at begynde at promovere din virksomhed, inden du har det helt rigtige produkt. I mange tilfælde er det produkt, man har så godt, at man i virkeligheden ikke behøver at lægge vildt mange kræfter i at promovere det, fordi det har nok værdi i sig selv.

En a-kasse er et sikkerhedsnet for selvstændige iværksættere

Dernæst er det vigtigt at have et sikkerhedsnet. En såkaldt økonomisk buffer, som kan lappe de huller, der helt sikkert vil komme undervejs. Det er nemlig fakta, at enhver virksomhed før eller siden, vil opleve en større økonomisk nedgang. Ydermere er det naturligvis en god idé at have det helt endelige sikkerhedsnet i form af en a-kasse, der kan sikre, at man stadig har gode vilkår, selvom alt det andet fejler. Selvstændige bør derfor fra virksomhedens start, blive tilmeldt en a-kasse.

Om man vælger en dyr eller billig a-kasse er sådan set ligegyldigt, da satsen er den samme. Det vigtigste du skal kigge på i forhold til at vælge er, hvilke fordele den enkelte tilbyder fremfor den anden. Nogle yder f.eks. assistance på jura, andre bogføring eller ansættelseskontrakter. Rådet er derfor at kigge sig godt for, for at finde en billig samarbejdspartner der tilbyder de bedste fordele i forhold til netop din forretning.

Find en billig a-kasse til selvstændige her