Apple tester iPhone etuier og covers

Det er blevet lidt for nemt at kopiere teknologiske produkter og tilbehør så som etuier og holdere til iPhones, og derfor bør du som forbruger være på vagt, hvis du gerne vil have noget originalt med hjem. Med det store udvalg der i dag findes på markedet for mobil tilbehør, viser nye tal at det generelt er svært for producenter at identificere, om man sjæler designet og teknologi fra andres etui eller cover, også selvom det ikke er hensigten. Der er dog nogle producenter, der har væsentligt bedre muligheder for at undersøge markedet og opfinde deres egne, originale løsninger. Her kan man passende tage Apple som eksempel. Apple har generelt mange ressourcer, som gør, at de både har kapaciteten og teknologien til at skabe nye koncepter og det gælder også indenfor mobiltilbehør. Her har de fokus på en række ting, der kan skabe nogle optimale løsninger. Hvis du vil kan du læse mere om Apples procedure her.

Sådan skabes de et stilrent iPhone etui

Et smart iPhone etui fra Apple.Når Apple skal teste for, om der er tale om et originalt iPhone etui, gennemgår coveret en række tests:

  • Først tjekkes det, om designet er ubrugt og dermed originalt
  • Derefter tjekkes det, om de etuier, man vil skabe, passer på den trend, der er inden for branchen
  • Herefter kigger man på, om alt teknologi er originalt eller selvejet

På denne måde kan man skabe etuier, der kan ændre den måde, vi bruger vores mobiler på. Det har blandt andet betydet, at der nu findes covers, der kan oplade mobilen. Der findes også iPhone etuier, som kan gøre det væsentlig nemmere at se film. Ydermere har man lavet holdere, der er matchet med nogle af verdens største modehuse, således at man også selv kan brande sin person på det cover, man har. Hvis man vælger en af disse stilrene flotte covers, og tilmed har købt det igennem en producent, der har mulighed for at skabe de originale mobiletuier, så har man for alvor gjort en god handel. Tænker du over det, er du nemlig i højere grad sikret et godt køb.

Se også flere Apple etuier her