Udviklingsforum Odense er din genvej til viden om udvikling, branchevækst, iværksætteri, netværk med mere. Vores fokus er alt fra den lille lokale købmand til store og globale koncerner. Vi dækker på alle tider af døgnet og har fokus på nyheder der er oppe i medierne eller på vej. Holdet bag UFO består af flere redaktører der løbende udbygger og vedligeholder websitet samt eksterne konsulenter der løbende bidrager med nyheder om brancherelaterede emner. Vi dækker alle brancher men publicerer kun nyheder omkring emner der er interessante for vores målgruppe.

Udviklingforum Odense startede med at dække lokale nyheder i Odense men har efterfølgende udbygget dette fokus til også at dække resten af landet. Idag kan du derfor finde nyheder fra samtlige byer og regioner i landet. Har du et tip til en god nyheder eller ønsker du at bidrage med fakta til en allerede eksisterende historie, så kontakt os venligst hurtigst muligt. Vi sætter pris på alle de input vi modtager og forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

På vegne af nyhedsholdet, glæder vi os til at bringe de seneste nyheder. Du er også meget velkommen til at følge vores nyhedsfeed eller på sociale medier, såfremt du vil holdes opdateret på de seneste nyheder og tal. Husk også at følge med på vores side for populære nyheder hvor vi løbende samler de bedste historier.