Kontormiljø for iværksættere med inspiration til kontorartikler

Det skal handle om udvikling og indretning af kontor til iværksættere. Men en af de første ting man skal tage stilling til, er ikke valget imellem kontormøbler eller kontorartikler, men derimod kontorets fysiske placering. Er du iværksætter og overvejer du ligesom så mange andre at etablere et kontor i hjemmet, er det især vigtigt, at du finder det rum i boligen hvor du kan samle dine tanker, da ro og gode rammer ofte baner vejen til kreative tanker og deraf bedre udvikling i din forretning. Undgå her at kigge for meget på om rummet er stort eller lille, da det ikke handler om hvor meget råderum du har, men hvor godt du udnytter det. Indretning handler nemlig om at tage fornuftige valg, for at få mest ud af det tilgængelige areal. Hvis i f.eks. er 2 der skal dele kontoret, kan det være en god idé at aftale områder eller såkaldte zoner, afhængig af jeres individuelle arbejdsopgaver.

Udvikling af kontor med meget plads til opbevaring / arkivering

Indretning med kontormøbler og kontorartikler

Har du valgt et rum med god plads til opbevaring, sætter det også naturlige krav til at du holder en hvis orden. Her kan det være en god idé at investere i en reolvæg fra gulv til loft. Vælg gerne en reol som er opdelt i mange ens og kvadratiske rum, blandet med åbne og lukkede rum. Det giver ensrettethed og samtidig gode sorteringsmuligheder ved at mikse de åbne rum med bokse til arkivering, brevbakker og omvendt, bruge de lukkede rum til opbevaring af ting så som ringbind, kopipapir og øvrige kontorartikler som ikke nødvendigvis behøves at ligge helt fremme. Orden skaber overblik som skaber udvikling i din hverdag, hvorfor det er vigtigt at prioritere.

Når det kommer til farver og stil, bliver det pludselig meget individuelt. Flere vælger dog en mere minimalistisk stil i varme eller lyse farver hvilket giver god mening. Andre synes den minimalistiske stil kan blive en anelse kold og her kan man f.eks. bruge kontorartikler eller kontormøbler til at skabe lidt kontraster i rummet. Nogle vælger også at kombinere nye ting med nogle få retro-ting i stærke farver, f.eks. en radio eller et arbejdsbord kontra et stilrent hæve sænkebord. Dette er med til at give rummet kontraster og sjæl da vi bliver meget påvirket af farver.

Valget imellem materialer til hjemmekontoret

Husk også at tænke på hvilke arbejdsopgaver der skal udføres i forhold til valget af materialer i kontoret. Skal mange af arbejdsopgaverne udføres ved computeren, kan et hæve sænkebord være det helt rigtige valg. Er det omvendt håndværkerarbejde, kan et arbejdsbord med en robust bordplade være at foretrække. Der er med andre ord mange ting af tage højde for når man skal udvælge, indrette og indkøbe til et kontor. Du kan få mere inspiration til kontorartikler via nedenstående reference men er også velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om indretning af kontor.