Nye skriveborde får trådløs opladning

Det er slut med ledninger, der flyder rundt om bordet, når man både skal oplade mobilen, computeren og en smartpad. Også udviklingen indenfor skriveborde går stærkt og nu kan man få sig et skrivebord med trådløs opladning, så man ikke behøver at hoppe ud af kontorstolen for at få strøm til de apparater, man bruger.

Salget af de nye og højteknologiske møbler starter i april, og der er allerede heftig optakt på møbelsider og debatsider, der alle viser, hvor spændt omverdenen er på denne nye opfindelse.

Højteknologiske skriveborde uden stor merpris

Skrivebord med trådløs opladning (high-end)

Skal man have fat i et af de eftertragtede trådløse borde, behøver man dog ikke at smide alle pengesedler i tegnebogen. Ifølge en svensk avis, vil de nye skriveborde gennemsnitlig koste 160 kroner mere med trådløs opladning end uden. Der er altså ikke den store prisforskel.

Det er dog ikke alle mobil- og computertyper, der vil fungere på de nye borde med trådløs opladning, da det kræver en bestemt Qi-standard for at forbinde til opladeren. Der er dog grund til at være optimist, hvis man har en Samsung Galaxy S6, der er en af de mest optimale mobiler til det nye system.

Tilslut flere enheder til dit skrivebord

Den helt store fordel ved det trådløse skrivebord er, at du nu ikke længere behøver at have forlængerledning og ti forskellige strømstik fremme for at holde strøm i alle dine enheder. Den trådløse oplader virker til mange forskellige enheder på samme tid, du skal blot tilslutte den trådløst.

Er man en af dem, der blot sidder og venter på, at man kan springe i butikken og købe den nyeste teknologi, bør man inden få tjekket, om den mobil eller computer, man har, passer til det system, som de nye højteknologiske borde benytter sig af. Ellers må man alligevel ty til forlængerledninger og stikkontakter.