Rygter: Apple skifter høretelefoner med iPhone 7

Vil Apple komme med nye trådløse høretelefoner med bluetooth?Der er som altid gang i rygtestrømmen, når en ny iPhone er på trapperne. Dette er ikke anderledes denne gang, hvor der er stor spænding omkring den nye iPhone 7, som man ikke ved meget om endnu. Tidligere har der været snak om, at Siri får en overhaling af de store i den nye lancering. En anden af de store spekulationer, der løber på forskellige internetfora i øjeblikket er, at Apple eftersigende overvejer at bytte iPhone høretelefonerne ud med en forbedret udgave. En trådløs udgave over bluetooth vel at mærke.

Apple kan bryde standarden med nye høretelefoner

Med de sidste par års udvikling in mente giver rygterne god mening. Den elektroniske verden bliver mere og mere trådløs, og hvorfor skulle Apple stå tilbage for den udvikling. Alligevel er det spændende, om at Apple tør lægge deres usandsynligt populære standard høretelefoner med ledning på hylden. Det er denne udgave, der har domineret markedet for iPhone høretelefoner lige siden mobilen kom på markedet. For nogle kan det virker overdrevet at spekulere i, hvad Apple har tænkt sig at gøre som deres næste træk. Men man skal huske på, at der her er tale om et valg, der kommer til at have enorm indflydelse på budgettet. Lige meget hvad er det et spørgsmål om milliarder. Enten vinder man dem, eller også taber man.

Det er vigtigt at understrege, at dette blot er rygter. Det er muligt, at der ikke kommer til at ske det store ved dine iPhone høretelefoner, når den nye iPhone 7 kommer på banen. Men det er samtidig værd at bide mærke i, at det er den vej, udviklingen på markedet løber og mange har høje forventninger til Apples produktlanceringer. Uanset hvad bliver det sindssygt spændende at se, hvad der kommer til at ske med den nye Apple-mobil, som vi endnu ikke ved, hvornår vi får at se i butikkerne.