Salget af Powerbanks er firedoblet

Powerbanks er eftertragtet.I takt med teknologien udvikler sig indenfor mobilmarkedet, så er vores mobiler også blevet nogle store strømslugere og det har fået forbrugere til at kigge sig om efter løsninger. En løsning er de såkaldte powerbanks. Og faktisk har salget af de mobile batterier eksploderet igennem det seneste halve år, hvilket skyldes flere forskellige ting. En af de største årsager er mobilspillet Pokémon Go, der har taget hele verdenen med storm. Over hele kloden findes der klip af folk, der fræser jorden tynd for at fange pokémoner. Der er bare et problem, som de fleste, der spiller Pokémon, allerede har opdaget: Spillet sluger utroligt meget strøm, og derfor har alle spillerne brug for ekstra batterilevetid, når de er på farten.

Salget af powerbanks er firedoblet

Flere steder i Danmark meldes der om en firedobling i salget af powerbanks, hvis man sammenligner perioden med den samme periode sidste år. Det siger noget om den kæmpe interesse og nødvendighed for at holde mobilen i live, der i øjeblikket eksisterer blandt forbrugerne i Danmark. Med en iPhone powerbank har du f.eks. til en fuld opladning af dit batteri, hvilket altså betydet dobbelt så meget strøm på farten. Samtidig er konkurrencen om kunderne steget med raketfart, hvilke har sænket priserne på de mobile batterier markant.

Derfor skal du gøre brug af powerbanks

Det er ikke uden grund, at rigtig mange smartphone-ejere har valgt at finde den rigtige model af de mange powerbanks, der findes på markedet:

  • Powerbanks gør det muligt at bevæge sig rundt med sin iPhone i længere tid ad gangen, uden at skulle tænke på at lade telefonen op gennem en stikkontakt.
  • Det betyder, at du med powerbanks for eksempel kan tage på overnatning eller overlevelsestur ude i det fri og være sikker på, at din telefon ikke løber tør for strøm.
  • Powerbanks er tæt på uundværlige for dem, der elsker at spille spil på deres mobiltelefon. Samtidig med at spillene bliver bedre og ikke mindst mere avancerede, bliver de også mere krævende at holde kørende for mobilen.

Hvis du elsker at spille spil på din iPhone, eller du bare er en af dem, der oplader din telefon flere gange om dagen, er powerbanks vejen frem.